Gastronomisch diner voor de Kamer van Notarissen in Antwerpen
Eind november verzorgde Cuisine Catering een uniek gastronomisch diner voor de Kamer van Notarissen in Antwerpen. In totaal waren er zo’n 110 aanwezigen.
De gasten werden ontvangen met magnum streekbieren en bubbels, afkomstig van de aanwezige bar. Daarnaast kregen ze ook gedurende een uurtje fingerfood door onze kelners aangeboden. Vervolgens werden de aanwezigen per tien naar een tafel geleid voor een viergangendiner boordevol beleving.
_____________________________________
Menu
Fingerfood
3 kleuren kroepoek met citrus mayo en gerookte paling
Wildpaté met huisgemaakte uienconfituur
Nobashi garnaal met saffraan
Diner aan tafel
Langoustine gerookt – met geuren van hout en appel - onder een stolp met een crème van venkel en jus . Wanneer de gasten begonnen te eten, ontsnapte de geuren.
Tartaar van zeebaars met Aziatisch getrokken kalfsbouillon. De tartaar van zeebaars werd opgediend, de kalfsbouillon werd aan tafel geschonken.
Fazantfilet op hooi gegaard met witloof, knolselder en jus van calvados
Dessert cuisine style
In het midden van de tafel plaatsen we een grote cirkel waarop we live voor de gasten het dessert dresseerden. Het dessert bestond uit een mooi pallet van diverse zoetigheden en chocolade à la minute bereid:
chocolade – coulis van framboos en vanille – crumble – aardbeien
Als kers op de taart had Cuisine Catering een chocolade ei laten maken door chocolatier ‘Pas’ uit Turnhout. Dit was gevuld met chocolaatjes en werd na het dresseren stuk geslagen met een hamer.